Firmę SyS poznaliśmy w w 2015 roku na międzynarodowych targach żywności WorldFood Warsaw 2015. Przyciągnęła nasza uwagę oryginalnością, prostotą, a jednocześnie dbałością o jakość i wartość żywieniową posiłków. Została założona w 1990 roku w miejscowości Zamiechów na Podkarpaciu przez rodzinę, która przywiązuje dużą uwagę do zwyczajów i tradycji. Inspiracje czerpie z przekazywanej z pokolenia na pokolenie kulinarnej wiedzy, która ujrzała światło dziennie dzięki Pani Zofii, dalej zwaną babcią Zosią.
Firma SyS w swojej ofercie posiada szeroką gamę prostych w przygotowaniu, smacznych oraz zdrowych posiłków dostosowanych do potrzeb konsumenta, który nie posiada komfortu jakim jest czas na gotowanie dla rodziny. W tejże ofercie znajdziemy zupy, dania z kaszy i ryżu, placki ziemniaczane, racuchy oraz warzywa suszone.
Opakowania składają się ze starannie dobranych mieszanek suszonych warzyw, które po dodaniu wody i niewielkiej ilości tłuszczu zamieniają się w dania jakościowo zbliżone do tych przygotowanych w domu ze świeżych produktów. Końcowy wyrób charakteryzuje się ...
Tekst zawiera 718 wyrazów. Będziesz go czytać 3 minuy i 35 sekund.
Publiakacja tylko dla naszych czytelników
Dołącz do czytelników
Uzyskaj dostęp do większej liczby publikacji, aktualności dietetycznych, powiadomień.
Logowanie
Autor publikacji
lic. Karolina Noga
Autor publikacj nie udostępnił swojej wizytówki.
Z udostępnionymi informacjami, w tym opublikowanymi pracami autora, możesz zapoznać się odwiedzając jego profil - [profil autora]