Karolina Ferysiuk

Autor publikacji



O autorze

Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka. Zainteresowania: wpływ żywności na zdrowie człowieka, historia żywności - czyli kto wymyślił te danie i skąd się wzięło, fantastyka - niech żyją konwenty. Obecnie na diecie "seafood diet" - I see food and I eat it.



Kontakt

za pośrednictwem redakcji

Statystyka

Liczba publikacji
3
Odsłon publikacji
9 009
Odsłon profilu
1155



Publikacje autora

Prozdrowotne właściwości wybranych rodzajów miodów Prozdrowotne właściwości wybranych rodzajów miodów
Kategoria: Krótkie doniesienie
CERTYFIKAT
Krótka charakterystyka procesu krystalizacji miodów Krótka charakterystyka procesu krystalizacji miodów
Kategoria: Naukowo przy kawie
Charakterystyka ziołomiodów Charakterystyka ziołomiodów
Kategoria: Naukowo przy kawie

Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2025 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif